Igor

Igor is een veelbelovend nieuw muzikaal talent uit Nederland, dat de aandacht verdient van muziekliefhebbers. Als producer, zanger en rapper levert hij een bijzondere bijdrage aan de Nederlandstalige muziekwereld.

In zijn studio weet hij diverse genres, zoals hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst op een vernieuwende wijze te combineren, resulterend in een verrassend en origineel geluid. Zijn muziek onderscheidt zich door pakkende hooks, onverwachte beatswitches, een mix van samples en live instrumenten en poëtisch-expressieve raps.

Igor treedt live op met een ensemble van maar liefst zeventien muzikanten, waaronder strijkers, saxofoons, dwarsfluit, backing vocals, bassist, toetsenist, drummer, percussionist en sampler. Tijdens zijn energieke shows neemt hij het publiek mee op een reis door zijn diverse gemoedstoestanden. Igor wordt wel gezien als de liefdesbaby van van Spinvis en Typhoon. 

Met zijn debuutsingle 'Ik Zweef Alweer', die in vier jaar tijd ontstond, laat Igor zichzelf zien als iemand die strijdt tegen de wereld om hem heen en worstelt met wisselende mentale toestanden. Het nummer biedt een exclusieve blik in zijn jonge hoofd en bevat kleurrijke en contrasterende beats, bijzondere strijkersarrangementen en expressieve teksten. Met zijn unieke geluid en energieke shows is Igor klaar om de Nederlandse muziekwereld te veroveren

Ervaar 'Ik Zweef Alweer' hier.