Ziggy Marley naar Nederlandse festivals

Na de bevestiging voor Reggae Lake Festival maakte Ziggy bekend dat hij ook naar Lowlands komt

Na een Amerikaanse en Europese tour vorige zomer, staat Ziggy weer klaar om in augustus op het podium te staan. Eerst staat de reggae singer/songwriter/producer op Lowlands en een week later op Reggae Lake Festival. Met de festivals en een GRAMMY nominatie op zak belooft 2019 een mooi jaar te worden voor Marley. 

Achtvoudig GRAMMY Award winnend muzikant en reggae icoon Ziggy Marley bracht afgelopen mei zijn zevende studio album Rebellion Rises uit via V2 Records. Het was Ziggy's eerste studio-release in twee jaar, volgend op zijn veelgeprezen titelloze project dat in 2016 de GRAMMY-Award voor Beste Reggae-album ontving en zorgde voor zijn vierde opeenvolgende #1 debuut op de Billboard Top Reggae Album Chart. 

Volledig geschreven, opgenomen en geproduceerd door Marley moedigt deze gepassioneerde en onuitwisbare nieuwe muziekcollectie mensen aan samen te staan in activisme door liefde. "De rebellie begint in de geest, de melodie en de muziek", verzekert Ziggy. "Wij zijn daar een kanaal voor. De rebellie is bewustzijn. Nu het bewustzijn zich begint te verspreiden, rijzen we naar hogere plekken."

More news