Tin Fingers kondigt nieuwe single 'Glow' aan

Presave de single en maak kans op kaarten voor de Acienne Belgique show op 14 februari

Tin Fingers heeft aangekondigd dat op 25 oktober een gloednieuwe single inclusief B-kant zal verschijnen. De A-kant 'Glow' is een dromerig maar tegelijkertijd lekker opwindend popnummer over ups en downs. De zanger speelt in op de twijfels en depressies van de mensen in zijn omgeving, en erkent dat hij, net als wij allemaal in deze verwarrende tijden, op zoek is naar een zekere glow, een hartverwarmende gloed. Geef de hoop niet op, er is best nog veel schoonheid te vinden. De titel van de B-kant 'I Love The Countryside' spreekt voor zich. Natuur, stilte, uitgestrektheid. 

Pre-save de single nu en maak kans op kaarten voor de show in AB op 14 februari.

Tin Fingers is een in Antwerpen, België gevestigde alternatieve popband – explosief maar intiem, somber maar romantisch, eigentijds maar nostalgisch, teder en schattig maar ook donker en dromerig. Wat ze maken is popmuziek met een hoek af. Tin Fingers klinkt anders dan wat je gewend bent maar toch ook weer vertrouwd. De band vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit, en gaat van folk over psychedelische rock en indie tot meer elektronische, DIY-gerichte, catchy organische alternatieve pop.

De band bracht in de zomer van 2017 de 'No Hero' EP uit, vol nummers met een aanstekelijk vintage alt-popgeluid, dat naadloos paste in het Belgische indie- en cultverhaal. De band, die bekendstaat om zijn dromerige songs en explosieve maar romantische liveshows, veroverde zaal na zaal, haast nonchalant, maar altijd op een meeslepende manier. Met een intense en kleurrijke show op Pukkelpop zette Tin Fingers een feestelijk uitroepteken achter zijn eerste grote tournee.

Naast de bekendmaking van de dubbelsingle, kondigt de band een winactie aan om de Ancienne Belgique show op 14 februari bij te kunnen wonen in Brussel. Pre-save de dubbelsingle op Spotify via de onderstaande link en maak kans op 2 kaarten! 

More news