Thomas Oliver tekent bij V2 Records

De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter werkt aan nieuwe muziek

V2 Records is blij om te vermelden dat Thomas Oliver heeft getekend bij het label. De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter werd voor zijn vorige album uit 2015 bekroond met de prestigieuze APRA Silver Scroll Award in zijn thuisland, waar het album op de zesde plaats in de hitlijsten binnenkwam. De afgelopen tijd heeft Oliver volop gewerkt aan nieuwe muziek. De eerste single Bulgarian Mountains verschijnt op 23 augustus, bekijk hieronder alvast een korte teaser

Oliver, tegenwoordig woonachtig in Berlijn, toerde de wereld rond en deelde het podium met legendarische namen als Joe Cocker, Eric Clapton, Fat Freddy's Drop en stond recentelijk nog in het voorprogramma van My Baby.

Oliver wordt internationaal erkend als een van 's werelds beste Weissenborn lap-slide gitaar spelers. In 2013 nam hij kortstondig verlof van zijn singer-songwriter roots om 'Beneath The Weissenborn' op te nemen. Het resultaat was een ongekend album dat wereldwijd 5-sterren reviews ontving en leidde tot een uitverkochte tour in zijn thuisland.

Tegelijkertijd is Oliver een van de meest gevierde zangers in het drum & bass genre, waar hij ruim 20 samenwerkingen op zijn naam heeft staan. Hij werkte samen met de grootste producers uit het genre, zoals Logistics, Hybrid Minds, Nu:Logic, Black Sun Empire, Urbandawn, Trei en werd uitgebracht op de prestigieuze drum & bass labels Hospital Records, Metalheadz, Blackout en RAM Records.

More news