Thomas Dybdahl & Lera Lynn delen nieuwe video

Bekijk de live-video van When I Go hieronder!

Afgelopen oktober bracht Noorse singer/songwriter Thomas Dybdahl zijn nieuwe album All These Things uit - waaronder andere een collab op staat met één van de meest opvallende nieuwe Americana/Folk sterren: Lera Lynn. Samen met Lera is een prachtige live-versie van het nummer When I Go opgenomen in de Los Angeles gevestigde The Village Studio's. Bekijk de video hieronder:

“WHEN I GO IS WHAT I WOULD CALL A PROPER OLD SCHOOL DUET. IT’S TWO PEOPLE TELLING THE SAME STORY, BUT COMING AT IT FROM DIFFERENT ANGLES. IT WAS A BLAST TO RECORD AND WE DID IT IN KEEPING WITH HOW THE SONG WAS WRITTEN: WE DID IT TOGETHER AND TOOK TURNS SINGING INTO THE MIC. A ROMANTIC IDEA THAT ALMOST NEVER WORKS OUT, BUT THIS TIME WE WERE LUCKY!”

Toen de 19-jarige Noor Thomas Dybdahl in 2000/2001 zijn eerste twee EP’s Bird en John Wayne uitbracht, verscheen hij als een kleine stip op de muzikale radar in Noorwegen. De belangstelling nam enigszins toe door de single Love’s Lost, maar het was pas zijn debuutalbum That Great October Sound in 2002 dat echt de aandacht trok. Door de simplistische aanpak met slechts één microfoon, een soulvolle tenorstem, een akoestisch geluid en goede songs vond hij al snel zijn weg naar de ether in Noorwegen. Wat volgde waren een hoop geweldige reviews, awards en een groeiende fanbase over de hele wereld. Toen het tweede album Stray Dogs in 2003 uitkwam, werd hij als snel een van de meest gewaardeerde artiesten van Noorwegen. Vandaag is Dybdahl al 16 jaar in de industrie en heeft hij acht albums uitgebracht. 

More news