Rare Akuma brengt zijn nieuwe single 'crackuma' (ft. Kleine Crack) uit

'crackuma' is de derde single van het aankomende album 'dirtytwominus', dat op 11 februari 2022 verschijnt

De nieuwste single 'crackuma' van Rare Akuma beukt hard. Op de track horen we Kleine Crack, die onlangs getekend heeft bij Faberyayo & Abel's platenlabel Burning Fik. Burning Fik is een underground label met een drang naar vernieuwing. 

'crackuma' is kras en donker. Kleine Crack en Rare Akuma nemen je mee in een soort voodoo vibe en dan doodt Akuma de track met zijn rage core waar hij bekend om staat. Aan het einde van de track horen we een heilig horrororgel spelen. 'crackuma' voelt aan als een nachtmerrie, maar als je eenmaal wakker wordt zit je vol energie.

Rare Akuma, a.k.a. Shyheim Newell, scoort met miljoenen streams als the new kid on the block. Geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met die beats die Akuma kenmerken. Hij produceerde enkele tracks voor Zwangere Guy, maakte instrumentals (op 19-jarige leeftijd) voor $uicideboy$ (en vele anderen) en organiseerde Hellraiser fase I en II in Antwerpen met alles wat de Antwerpse hiphopscene te bieden heeft. Hellraiser komt terug met fase III op 9 oktober 2021, opnieuw in Trix waar hij Artist in residence was.

Luister hier naar 'crackuma'.

More news