Rare Akuma brengt 'TRAUMA!' uit

'TRAUMA!' is Rare Akuma's nieuwste single featuring Yung Mavu en San Andreas.

2020 is hard begonnen voor Akuma. Hij dropte drie super tracks 'VERTIGO32', 'DRAGON FORCE' & 'GANTZ'. Waar 'VERTIGO32', en veel van zijn recente nummers, zich leken te richten op melodisch experiment (denk aan de krachtige synthesizers en de lasergame piepjes), lijkt hij met 'DRAGON FORCE' terug te willen gaan naar een recept van eenvoud. Speakers bezwijken bijna onder de zware productie, die zo donker is als de nacht.

'TRAUMA!' is de tweede single van het nieuwe aankomende album 'dirtytwominus' (verwacht in de lente van 2022). Dit nummer gaat over Rare Akuma die de realisatie viert van het feit dat al zijn problemen uit het verleden hem hebben gemaakt tot de "winnaar" die hij nu is. Deze track bevat San Andreas & Yung Mavu. Laten we eens duiken in zijn universum. Een hoop energie. Ben je klaar voor 'DIRTY'? 

Rare Akuma, (ook bekend als Shyheim Newell), scoort met miljoenen streams als de new kid on the block. Geniale melodieën en hooks. Soms met eerlijke emoties en dan weer met die beats die Akuma kenmerken. Hij produceerde enkele tracks voor Zwangere Guy, maakte instrumentals (op 19-jarige leeftijd) voor $uicideboy$ (en vele anderen) en organiseerde Hellraiser fase I en II in Antwerpen met alles wat de Antwerpse hiphopscene te bieden heeft. Hellraiser komt terug met fase III op 9 oktober 2021, opnieuw in Trix waar hij Artist in residence was.

Luister naar TRAUMA! hier

More news