'Mind-Fire' nu compleet en op de nieuwe 7'' van Marathon te beluisteren

Nu dat het tweede nummer 'Mind' is uitgebracht is de 7 inch van Marathon is nu officieel compleet! 'Mind-Fire' is nu te beluisteren en online te bestellen

In januari kondigde de Amsterdamse groep de 7 inch en een keldertour aan en vierde de announcement met de release van 'Fire'. De keldertour bestaat uit drie shows in Nederland, deze shows zijn stuk voor stuk uitverkocht. Marathon heeft nu al vier keer in Paradiso gestaan en ze staan later dit jaar op 'The Great Escape' in het Verenigd Koninkrijk.

V2 Records heeft Marathon getekend in mei 2023 voor hun debut EP. Na de release van de 'Marathon' EP was er vraag naar meer. Het antwoord op die vraag is er nu 'Mind-Fire' is nu te beluisteren

Beluister 'Mind-Fire' nu!

'Mind-Fire' is nu ook op 7 inch vinyl te verkrijgen

Het verhaal van 'Mind'
Mind gaat over hoe moeilijk het is om over je gedachte en gevoelens te praten met anderen. Na een tijd kan je je gevangen voelen in je eigen gedachtes en soms is het enige wat je er aan kan doen is om er over te praten. Het nummer heeft dus een prachtig verhaal met een rijke sound.

'Fire' neemt de luisteraar mee op een intensieve reis door de vuurzee met de unieke Marathon sound. De Amsterdamse groep laat de combinatie van postpunk en shoegaze samenkomen en laat in 'Fire' de energie overkomen die ze live zo ijzersterk overbrengen.

Marathon Keldertour

14.03 Kraakkelder, Tilburg: UITVERKOCHT
16.03 Vera Downstage, Groningen: UITVERKOCHT
28.03 DoKa, Amsterdam: UITVERKOCHT

                                                            Marathon Online

                                                 Website - Instagram - Facebook

More news