Melle tekent bij V2 Records

Op 2 september verschijnt de nieuwe single 'Carry On (Acoustic)'

Met trots kunnen we delen dat singer-songwriter Melle getekend heeft bij V2 Records. Melle was één van de meest geboekte acts tijdens Popronde 2021 en won o.a. de Mooie Noten 2021 (via GRAP) en de Nobel Award in 2019. Zijn single 'Run Run' werd goed opgepakt door radio, met een dagrotatie op NPO Radio 2, Radio Veronica, KINK en Pinguin Radio. Ook stond hij maar liefst negen weken in de Verrukkelijke 15 van NPO Radio 2, waarvan twee weken op nummer 1. De eerste single die via V2 uitgebracht zal worden is 'Carry On' en komt uit op 2 september 2022.

Zijn verhaal begint vanaf het moment dat je de eerste klanken hoort. Melle neemt je mee in zijn liedjes door met passie en liefde zijn verhaal te vertellen en de magie van muziek hoorbaar te maken. Zijn muziek heeft een organisch geluid en vaak een troostende boodschap. Met inspiratiebronnen als Tom Odell, Ruben Hein, The Beatles en Queen wordt Melle geprikkeld om nieuwe muziek te maken. 

"In de tijd dat ik Carry On schreef, luisterde ik voor het eerst naar Phoebe Bridgers en raakte ik geïnspireerd door een hartverscheurende zin uit een lied van haar: ‘When I remembered someone’s kid is dead.’ Het ergste dat iemand kan overkomen.

Dit verliezen van een kind linkte ik aan mijn opa en oma die hun zoon (mijn oom) 19 jaar geleden verloren. Vanuit mijn eigen voorstelling van hoe dat zou voelen, schreef ik het nummer Carry On."

More news