Matt Perriment maakt een belofte

Promise, de tweede single van Matt Perriment is vanaf vandaag overal te beluisteren!

In de single Promise zingt Matt Perriment over de veranderingen in het leven waar je geen controle over hebt. Of het nou gaat over de liefde of het leven in het algemeen, de beloftes die we met onszelf maken kunnen worden verbroken als dit de juiste beslissing is. Promise gaat over het verbreken van zo'n belofte om samen te kunnen zijn met de juiste persoon. Over welke angst dit met zich meebrengt, maar vooral over hoe spannend dit proces eigenlijk kan zijn. Beluister 'm nu!

Het nummer is geschreven en gespeeld op de piano. Voor de opnames betekende dit dat er gezocht moest worden naar een geschikte piano die het persoonlijke en intieme van het nummer over kon brengen. Na een zoektocht door het hele land zijn ze uitgekomen bij Morton Hall in Norfolk. Dit landhuis beschikt over een 100 jaar oude Duitse vleugel met een unieke en prachtige sound. Promise is op deze piano ingespeeld en opgenomen. In de studio zijn later de andere instrumenten laag voor laag toegevoegd. Op deze manier is het intieme van het nummer bewaard gebleven. 

Het artwork voor Promise is een foto genomen bij zonsopgang in het bos bij Morton Hall landhuis genomen door Sam Rogers.  

Matt Perriment zal op 12 februari het voorprogramma voor Thomas Dybdahl verzorgen in een uitverkochte Paradiso Noord. Daarnaast speelt hij op 5 april een show samen met Banner. in Club Nine, TivoliVredenburg

More news