Matt Perriment brengt zijn nieuwe single uit

De gloednieuwe internationale signing Matt Perriment brengt zijn eerste single Oceans via V2 Records uit. Beluister hem nu!

Maak kennis met Matt Perriment, onze nieuwste internationale aanwinst, uit Londen. Vandaag brengt hij zijn V2 Records debuutsingle Oceans uit. Het gaat over de uitdaging en realiteit van een lange afstandsrelatie, waarbij genieten op de momenten dat je elkaar wél ziet de belangrijkste boodschap is. Beluister de nieuwe single nu overal!

Zijn debuut EP Everlast werd snel opgepakt door Musicmusingandsuch en kreeg lovende recensies dat leidde tot uitverkochte shows door heel het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar was hij de support act van Nina June in Paradiso, Amsterdam en niet heel veel later die van HEAVN in TivoliVredenburg, Utrecht. 

In 2017 keerde Matt terug van een succesvolle tour door Nieuw Zeeland met maar liefst vier uitverkochte shows, en speelde hij verder door Europa met John Savage om Everlast te promoten. Zijn live optredens worden vaak aangekleed met een piano, viool en cello en worden beschreven als ‘memerising and held the crowd speechless’ - (Strong Islands, Blissfields Review)

More news