Marike Jager is terug

Luister de gloednieuwe single Wasted nu!

Na een afwezigheid van 5 jaar is Marike Jager terug met een gloednieuwe single! Wasted is slechts het begin van het nieuwe muzikale avontuur waarin Marike je mee gaat nemen. Naast de samenwerking met V2 Records maakt Marike vandaag ook de samenwerking met boekingskantoor Friendly Fire bekend.

Marike Jager is de hype voorbij. Ze is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, evenals diverse uitverkochte theatertours en vele festivaloptredens met blije mensen en een nog veel blijere Marike Jager. Zover, zo goed.

Maar er is nieuws: na vijf jaar afwezigheid is het tijd voor iets anders. Met haar nieuwe single Wasted, waarop Marike de samenwerking aan gaat met producer Paul Willemsen (Michelle David and the Gospel Sessions) en mixer Tchad Blake (Arctic Monkeys, The Black Keys, Sheryl Crow) laat Jager een nieuwe kant van zichzelf zien waarbij snaren, synths en eigenhandig gebakken samples een belangrijke rode draad vormen. Uitdagend, sfeervol en onmiskenbaar Marike Jager.

More news