Luister naar de debuut-EP van Sarah Julia 'How Do We Go Back To Being Normal?'

De Amsterdamse zussen Sarah Julia brachten afgelopen woensdag hun debuut-EP 'How Do We Go Back To Being Normal?' uit.

"De EP gaat over onafhankelijk worden. Omgaan met onverwachte veranderingen en beseffen dat je veel meer uit jezelf kunt halen. Het gaat ook over nostalgie naar een tijd waarin alles oppervlakkig eenvoudig leek en het herdefiniëren van de relatie tussen ons en onze ouders." - Sarah Julia

Na hun allereerste live-optreden in het Verenigd Koninkrijk eind 2023 en drie succesvolle optredens op Eurosonic Noorderslag, kondigden Sarah Julia al eerder een aantal headline-shows aan die in mei en juni zullen plaatsvinden.

Sarah & Julia Nauta zijn op jonge leeftijd begonnen met hun artistieke ontdekkingstocht. Acteren in verschillende series, films en theatervoorstellingen in Nederland was voor hen niet onbekend, maar het was muziek die hen echt samenbracht. 'Mount Fuji' en 'Cairngorms' illustreren het onmiskenbare songwritingtalent van het duo, waarin elementen van pop en folk zich vermengen met de harmonieën van Sarah en Julia.

'How Do We Go Back To Being Normal?' heeft een solide basis van akoestische gitaar, krachtig ondersteund door hun twee stemmige harmonieën. Met invloeden van artiesten zoals Phoebe Bridgers, Adrianne Lenker en Joni Mitchell maakten zij hun prachtige debuut in compleet.

Beluister hier het nieuwe album van Sarah Julia 'How Do We Go Back To Being Normal?'

                                                               Sarah Julia Online

                          Spotify | Apple Music | YouTube | Facebook | Instagram | TikTok

More news