Hideous tekent contract bij V2 Benelux en brengt single 'Follow Me' uit

Met gepaste trots kondigt V2 Benelux de signing aan van Hideous, de nieuwe samenstelling van Guillaume Lamont (RHEA), Tim Leyman (Ramkot), Victor Defoort (Roméo Elvis) en Dajo Vlaeminck (Kids With Buns). 

De samenwerking tussen de ervaren leden ontstond spontaan op een avond in de kroeg. Hideous maakt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren '90. De band zet de muziek op de eerste plek en beweegt voort zonder al te veel na te denken. Toch onderschatten zij het belang van een zwevende melodie niet.

In november 2022 bracht Hideous hun eerste single genaamd ‘Curse’ uit. De energieke maar strakke track wordt nu opgevolgd door de tweede single ‘Follow Me’. Op ‘Follow Me’ delen de bandleden een motiverende boodschap met eenieder die het gevoel heeft stil te staan in het leven of een dip ervaart. De song is een reminder dat je altijd de juiste weg kunt kiezen om uit de put te komen en te leren om met jezelf te leven. Er is altijd een uitweg en zelfs als je alleen bent, kun je steun vinden in jezelf.

Luister HIER naar de nieuwe Hideous single 'Follow Me'

More news