Hideous brengt Debuut-EP uit

Eén avond in een café volstond voor het ontstaan van de Vlaamse band Hideous. En één liedje volstond voor de band om in 2023 op Rock Werchter te spelen. Vandaag brengen ze hun titelloze debuut-EP uit.

Hideous is de kersverse blended family van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot), versterkt door Dajo Vlaeminckx (RHEA, Kids with Buns), en Victor Defoort (Roméo Elvis, Oscar and the Wolf). Deze vier hebben hun sporen al verdiend met de genoemde projecten, maar ze besloten hun krachten te bundelen voor dit nieuwe project genaamd Hideous. De band brengt rockmuziek geïnspireerd door het rauwe en gruizige geluid van de jaren '90. Rechttoe rechtaan en zonder overdrijving, met de nadruk op zweverige melodieën. Van de EP die vandaag verschijnt kennen we al "Curse", "Follow Me", "The Rut" en "Hideous" die airplay kregen op zenders als Studio Brussel, Willy, 3FM en Kink.

Listen to Hideous HERE

Hideous heeft actief opgetreden in verschillende locaties, waaronder Vlaanderen, Nederland en daarbuiten. Hun optredens omvatten opmerkelijke locaties zoals Parijs, Maassilo Rotterdam en Effenaar Eindhoven. Openen voor Black Box Revelation in een uitverkochte Ancienne Belgique is een belangrijke prestatie, die hun groeiende populariteit en erkenning in de muziekscene aangeeft.

Live shows

24/02     De Singer, Rijkevorsel  
02/03     Café Café, Hasselt  
14/03     De Vooruit, Ghent  
20/03     OHK, Oostende  

                                                                 Volg Hideous:
                                                      Spotify Instagram | Facebook

More news