Het nieuwe album van Alice Merton is uit

De in Engeland geboren, nu in Duitsland gevestigde singer/songwriter Alice Merton brengt vandaag haar langverwachte album MINT uit!

Na lang wachten en het uitbrengen van voorproefjes zoals Learn To Live en Lash Out, is het moment eindelijk hier: MINT, het debuutalbum van popster Alice Merton is in zijn volledigheid te beluisteren. De hits No Roots en Why So Serious staan er natuurlijk op en met deze plaat weet Merton haar popsound perfect vast te leggen. Beluister 'm nu!

Alice Merton is geboren in Engeland, maar woont en werkt in Duitsland. Haar voornaamste missie is om zoveel mogelijk op te treden en muziek te schrijven waar ze gepassioneerd over is. Daarnaast wil ze zo onafhankelijk mogelijk zijn en begon daarom samen met haar beste vriend en manager Paul Grauwinkel het label Paper Plane Records waarop dit album in samenwerking met V2 Records vandaag is verschenen. Why So Serious is afkomstig van het langverwachte debuutalbum Mint dat in januari 2019 gaat uitkomen. Alice Merton is momenteel op tour in Engeland en vertrekt daarna weer naar de V.S. Alice Merton is ook te horen op de nieuwe Tom Odell single Half As Good As You die een aantal weken geleden is uitgekomen. 

More news