Het debuutalbum van Bobbi nu ook fysiek uit

'Un Jour' is een ode aan 'Summer of love' waarbij de zangeres je meeneemt op haar dagdroom

'Un Jour' beschrijft een dag in Bobbi's leven waarin ze haar dromen, gedachten, fantasieën en memoires deelt. Het is een ode aan de liefde en de honger om bemind te worden.

"Un Jour “L’Amour ne dure qu’un Jour”
De titelsong van het Album. Het is lente, op de vooravond van een zinderende zwoele zomer... Over het verlangen om lief te hebben, om weer verliefd te worden. Soms tegen beter weten in. Het gemis om aan te raken is sterker. ‘Un Jour’ is een album over heimwee naar verliefd-zijn."

~Ik neem je mee op een dagdroom. Ook al is het maar voor één dag...~ X Bobbi

Luister hier naar 'Un Jour'

'Un Jour' is geproduceerd door Reyn Ouwehand (Vanessa Paradis, Benjamin Biolay, Coralie Clement) en opgenomen met authentieke instrumenten uit de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Tijdens de opnamen werd Bobbi gesteund door Denis Benarrosh (Carla Bruni) op drums, Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Julio Iglesias) op bass gitaar, Romain Bly op hoorn en het Quinetique String Quartet.  

Bobbi is het alter ego van de Nederlandse zangeres en internationaal model Margriet Planting, die als celliste en zangeres van de band Zazi naam en faam verwierf en over de hele wereld tourde. Van de Amerikaanse westkust en Canada tot Kaapstad, via Sint Petersburg en Zuid Korea weer terug naar Amsterdam, waar de band het voorprogramma van Charles Aznavour verzorgde.

More news