Hanne Mjøen deelt nieuwe single

Vandaag deelt Hanne Mjøen haar nieuwste single 'Hell With You'. Het is het eerste eigen werk dat ze met de buitenwereld deelt sinds haar succesvolle single 'Sounds Good To Me' uit 2018

De Noorse Hanne Mjøen is niet de gemiddelde popprinses. Ze is klaar met alle vooroordelen en laat zien dat je prima een van de jongens kunt zijn zonder je ‘vrouwelijkheid’ te verliezen. Na het grote succes van het nummer ‘Sounds Good To Me’, was Hanne de ‘major’ muziekindustrie zat. Ze brak met haar label en begon haar eigen ding te doen. 

‘Hell With You’ gaat over hoe het voelt om niet meer verliefd te zijn, eraan vast te klampen omdat je bang bent dat het de enige kans was op de liefde. Hanne vertelt: “Je wilt weggaan omdat je weet dat dit niet voor je werkt, maar je bent bang om alleen te zijn en ook nog niet helemaal klaar om het op te geven. Alhoewel je weet dat het oneerlijk en fout is, wil je toch nog even wat langer in de leugen blijven leven; niet wetende wat precies juist is om te doen, omdat je twijfelt of je überhaupt in staat bent om ooit nog verliefd te kunnen worden."

‘Sounds Good To Me’ uit 2018 heeft tot nu toe meer dan 14 miljoen streams behaald, kreeg airplay van Annie Mac op BBC Radio 1 en werd door toonaangevende blogs als The Fader Cool Accident en Line Of Best Fit uitgeroepen tot ‘The Next Big Pop Act from Norway’. Met haar eerlijke songwriting en levendige pop anthems heeft Hanne Mjøen verbinding weten te maken met miljoenen luisteraars over de hele wereld.  

More news