EUT brengt nieuw album 'Party Time' uit

Vandaag brengt EUT hun nieuwste album ‘Party Time’ uit. Daarnaast deelt de band ook de video van de nieuwe single ‘What Gives You The Kicks’.

Op ‘Party Time’ draait allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan. ‘Party Time’ herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is, die alleen maar aan momentum wint.

Luister het album ‘Party Time’ hier

Naast de release van het album bracht de band ook een nieuwe video voor de single ‘What Gives You The Kicks’ uit. De video ging vanmorgen in première bij CLASH Music

De nieuwste single ‘What Gives You The Kicks’ gaat over de klappen opvangen en jezelf ontwarren uit een web van leugens die je zelf hebt gebouwd. Iemand verleiden door hem te geven wat hij wil is makkelijk, maar vroeg of laat wordt het meer dan een spel, je begint jezelf erin te verliezen, wordt neergeslagen en kan niet meer opstaan. 

Bekijk de video hier:

Op 4 maart speelt de band live in TivoliVredenburg in samenwerking met KINK integraal hun nieuwe album Party Time en jij kunt dit live in je huiskamer/slaapkamer/keuken/zolder meemaken! EUT heeft zin in een Party Time en hoopt dat je meedoet de boel vanuit huis weer eens flink op stelten te zetten. Kijk mee via Youtube/Facebook of hoor het op KINK! Klik hier voor meer informatie.

Het nieuwe album ‘Party Time’ komt uit op een indie-only limited edition solid blue vinyl. Bestel de limited solid blue vinyl hier.

More news