De remixes van 'Algorhythm' door Jungle by Night zijn nu beschikbaar als Remix Bundle

Gemakshalve gebundeld, geremixed voor genot

Het bepaalt wat we zien, waar we naar luisteren, wie we ontmoeten. Het wereldwijde web lijkt deze vrije wereld te zijn waarin iedereen toegang heeft tot alles en iedereen. Maar in werkelijkheid stuurt het ons in een bepaalde richting. Een richting die vaak natuurlijk aanvoelt, geruststellend, veilig zelfs. Het bevestigt onze gedachten maar drijft ons niet op andere manieren te denken of op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven. Terwijl we opgeslokt worden in onze bubbels, drijven we langzaam uit elkaar.

Met dit nieuwe analoge album laat Jungle By Night onze zeepbel barsten en herinnert zij ons eraan dat we ons moeten overgeven aan het mens-zijn. Met stijlen als Dance, Funk, Jazz en KrautRock, gemixt tot een volstrekt uniek en inclusief genre van dansbare muziek: Analog Dance Music, nodigt de band ons uit om in het moment te leven en spontaniteit te verwelkomen.

In de afgelopen paar maanden heeft Jungle by Night al remixes van het album gedeeld. Vandaag verschijnt daar een EP van, met een nog niet eerder gedeelde track; 'Force (Oyonax Remix)'. De volledige EP is hier te beluisteren.

Jungle by Night heeft vorige week ook het derde deel van de Algorhythm clubtour aangekondigd, check het onderstaand schema voor de tickets, en klik hier voor tickets.

More news