De nieuwe Jungle by Night EP is nu uit!

Nadat de band een aantal singles heeft uitgebracht is de EP nu eindelijk te beluisteren! Verder komt de band met meer goed nieuws over aankomende shows.

Jungle By Night heeft in 15 jaar een prachtige plek veroverd in de markt en heeft de groep met hun unieke sound het hart van muziekliefhebbers van verschillende genres weten te veroveren. Jungle By Night heeft op meer dan 700 podia gestaan in meer dan 34 landen en dit jaar komen daar nog meer concerten en festivals bij zoals Lowlands, Metropool en deze week zijn er ook 2 shows in Paradiso bevestrigd.

De nieuwe EP 'Tone Melisse' en de vorige EP 'Club Paradiso' van Jungle By Night zijn vanaf vandaag zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.


De nieuwe EP onder de naam 'Tone Melisse' bestaat uit 6 tracks en 25 minuten aan luister plezier. Drie tracks op de lijst zijn eerder dit jaar uitgebracht als singles, 'Forest Fruit' is op 2 februari 2024 uit gebracht en zal terugkeren als track 4 op de EP. 'A Moon Shaped Face' werd uitgebracht op 16 februari en zal verschijnen als de laatste track op de EP. Tot slot was ook de derde single van de EP 'The Green In Your Dream' uitgebracht als laatste single voor de EP release, deze single is terug te vinden als track 2 op 'Tone Melisse'.

Tone Melisse is nu uit en hier te beluisteren

Tone Melisse tracklist

1. Seaweed Serenade
2. The Green In Your Dream
3. Pure Morning
4. Forest Fruit
5. Caveman
6. A Moon Shaped Face


Naast de release van de nieuwe EP staat er nog genoeg op het programma van Jungle By Night. Zo staat de band op verschillende podia de komende tijd van clubs als Metropool, Paard en twee keer in Paradiso tot de Lentekabinet en Lowlands festivals, de agenda is goed gevuld.

Jungle By Night Live

10-04 / Metropool / Enschede, NL
11-04 / Hedon / Zwolle, NL
12-04 / Paard / The Hague, NL
18-04 / Burgerweeshuis / Deventer, NL
19-04 / Bibelot / Dordrecht, NL
25-04 / Spot, De Oosterpoort / Groningen, NL
18-05/19-05 / Lentekabinet 2024 / Het Twiske, Oostzaan, NL
16-08/18-08 / Lowlands Festival 2024 / Biddinghuizen, NL
12-09 / Paradiso (Grote zaal) / Amsterdam, NL
13-09 / Paradiso (Grote zaal) / Amsterdam, NL


                                                            Jungle By Night Online
                                                    Soundcloud - Apple music - Spotify
                                           Website - Instagram - Youtube - Facebook - X

More news