De nieuwe EP van Velvet Road Collective is nu te beluisteren

Velvet Road Collective is een groep waar ieder zijn unieke sound toevoegt aan de muziek, een echt collectief wat loopt als een goed geoliede machine. De nieuwe EP 'Running Wild' van Velvet Road Collective is nu te beluisteren.

Velvet Road Collective is meer dan een band, het is een unieke samenkomst van muzikanten die een ongebreidelde passie delen voor muziek en de kunst van collectieve expressie. De doorgewinterde instrumentalisten tot vocalisten met een rauw, ongefilterd randje, de leden van het collectief zijn diverse artiesten die onder leiding van Ozark Henry samenkomen en een uniek en inclusief geluid creëren. 

Velvet Road Collective breekt met de traditionele normen en herdefinieert het muzikale verhaal. Ozark Henry's innovatieve aanpak waarbij de bijdragers de compositie vormgeven, resulteert in muziek die de individualiteit van elke artiest weerspiegelt. Het geluid wordt een intieme weerspiegeling van de verschillende zielen die hun talenten bijdragen, weg van het voorspelbare en het onverwachte omarmend. Dit is muziek voor en door de mensen, Velvet Road Collective is een echt community project.

Luister hier naar 'Running Wild'

Velvet Road Collective staat als een testament voor inclusiviteit in muziekcreatie. De composities geleid door de artistieke leiding van Ozark Henry, dragen de unieke vingerafdrukken van verschillende medewerkers. Van soulvolle ballads tot grooves met veel ritme, het repertoire van het collectief weerspiegelt de veelheid aan stemmen die samenkomen. Hierdoor ontstaat een dynamisch geluid dat zich steeds verder ontwikkelt.

                                                    Velvet Road Collective Online

                                     Instagram - FacebookTiktok - Youtube - Spotify

More news