Ciao Lucifer voegt 4 songs toe aan het veelgeprezen ‘Good News’

Goed nieuws! Ciao Lucifer brengt de Special Edition van hun album ‘Good News’ uit.  

Het album ‘Good News’ van Ciao Lucifer kreeg jubelende recensies in onder andere OOR en Music Maker, singles van de plaat werden gedraaid op het Franse FIP en de band speelde live op 3FM, Radio1 en Radio2. In augustus werd Ciao Lucifer door NRC getipt als één van de aankomende hoogtepunten voor het culturele seizoen ‘22/’23 en de krant wijdde een paginagroot interview aan de band. In de zomer speelden ze op Wildeburg, Oerol en Into The Woods waarna ze een eigen clubtour deden in Nederland, Polen, Tsjechië en Slowakije. 

Willem Wits en Marnix Dorrestein schreven voor ‘Good News’ zo’n 60 songs waarvan er slechts 14 het album haalde. De bron bleek echter nog niet leeg en nadat de plaat al naar de drukker was bleven er liedjes komen. Een tweetal van deze songs plus twee covers haalden de Special Edition die zowel digitaal als op cassette uit zal komen.

Baby in the Back’ groeide snel uit tot een live favoriet en de band wilde hun fans de kans geven om deze song ook thuis uit volle borst mee te blèren. ‘Worry’ sloot zó goed aan op de thematiek van de plaat dat het niet mocht ontbreken. De steengoede klassieker ‘About You Now’ maakte deel uit van een uiterst dansbare Sugababes medley die de band tijdens hun tour speelde. Ook laat Ciao Lucifer zich van een zeldzaam melancholische kant zien met ‘You Are So Beautiful’, hun Engelse vertaling van ‘Du Bist So Schön’, een song van bevriende Duitse singer-songwriter Alin Coen. 

De special edition van Good News is HIER te beluisteren.

More news