Alice Merton brengt deluxe versie 'MINT +4' uit

Deze uitbreiding bevat vier nieuwe tracks waaronder de track 'Easy'

Alice Merton brengt vandaag een deluxe versie van haar eerste album getiteld 'MINT +4' uit, inclusief vier nieuwe nummers 'PCH', 'Back to Berlin', 'Keeps Me Awake' en de nieuwe single 'Easy'. Met deze uitbreiding voegt de 26-jarige verdere facetten en nuances van haar artistieke persoonlijkheid toe aan het al zeer geprezen debuutalbum.  

Op haar nieuwe single 'Easy' zingt Alice over de strijd om, de ophef over haar als persoon enerzijds en het normale leven anderzijds, te combineren. Verder gaat het nummer over tijden die ze doorbracht met vrienden, mixtapes en herinneringen, maar ook vervreemding, afstand en verdeeldheid. Alle pijnen die het leven met zich meebrengt. En zegt ze 'sorry', omdat het niet altijd gemakkelijk is om geliefd te zijn en in dezelfde mate terug te geven.

Alice Merton is geboren in Engeland, maar woont en werkt in Duitsland. Haar voornaamste missie is om zoveel mogelijk op te treden en muziek te schrijven waar ze gepassioneerd over is. Daarnaast wil ze zo onafhankelijk mogelijk zijn en begon daarom samen met haar beste vriend en manager Paul Grauwinkel het label Paper Plane Records. De afgelopen drie jaar, na de release van haar eerste single, 'No Roots', zit haar carrière in de lift: een show in Coachella, Amerikaanse talkshow-optredens (JImmy Fallon, James Corden), jurylid bij The Voice of Germany, 7x Platinum, US-Gold, 430 miljoen streams en de release van hun album 'MINT' in januari 2019. Alles onafhankelijk gedaan, alles zelfgemaakt!

More news