Ronald Snijders released nieuwe single

Van het aankomende album is zojuist een nieuwe single gereleased genaamd Lenox.
Ronald Snijders wordt alom gezien als een van de beste fluitisten van Nederland. Met als leidraad zijn Surinaamse roots en invloeden uit de jazz, soul, Afrikaanse, Braziliaanse en Zuid-Amerikaanse muziek verwerkt hij zijn afkomst op geheel eigen wijze. Zijn muziek inspireerde vele Surinaamse creatievelingen om een andere muzikale weg in te slaan en soms zelfs naar Amsterdam te verhuizen om onderdeel uit te maken van de scène die in de jaren ’70 in de hoofdstad ontstond en waarvan Snijders een van de absolute vaandeldragers was.

Met Snijders als muzikaal leider werd hij in sessies van twee tot drie uur samengebracht met vele muzikanten. Waaronder Jamire Williams & Dwight Trible die te horen zijn op de nieuwe single Lenox. Check de art-track hier onder of kies je platform via deze link! 

Onlangs was al de single Funky Flute naar buiten gebracht. Beide tracks komen van het te verschijnen album The Neslon & Djosa Session. Bij het album dat op 20 mei uitkomt is ook een documentaire gemaakt. Meer info over de docu vind je hier

More news