Ziggy Marley genomineerd voor Grammy

Rebellion Rises is genomineerd in de categorie Best Album

Op 10 februari worden voor de 61e keer de Grammy-awards uitgereikt in Los Angeles. De Grammy Awards worden beschouwd als een van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld. Ziggy Marley is met zijn album Rebellion Rises genomineerd voor een Grammy in de categorie 'Best Reggae'. 

Achtvoudig GRAMMY Award winnend muzikant en reggae icoon Ziggy Marley bracht in mei zijn zevende studio album Rebellion Rises uit via V2 Records. Het wass Ziggy's eerste studio-release in twee jaar, volgend op zijn veelgeprezen titelloze project dat in 2016 de GRAMMY-Award voor Beste Reggae-album ontving en zorgde voor zijn vierde opeenvolgende #1 debuut op de Billboard Top Reggae Album Chart. 

Volledig geschreven, opgenomen en geproduceerd door Marley moedigt deze gepassioneerde en onuitwisbare nieuwe muziekcollectie mensen aan samen te staan in activisme door liefde. "De rebellie begint in de geest, de melodie en de muziek", verzekert Ziggy. "Wij zijn daar een kanaal voor. De rebellie is bewustzijn. Nu het bewustzijn zich begint te verspreiden, rijzen we naar hogere plekken."

De Grammys worden op 10 februari uitgereikt in Los Angeles, USA.

More news