Ziggy Marley deelt dub remix van single See Dem Fake Leaders

De remix is vanaf vandaag overal te beluisteren!

In aanloop voor de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten, brengt Ziggy Marley een dub remix uit van zijn single See Dem Fake Leaders. Ziggy Marley zingt over de machtige leiders die regeren zonder na te denken over de rest van de wereld en haar huidige staat. See Dem Fake Leaders is genomen van het meest recente album Rebellion Rises. Het album is enorm positief ontvangen door de internationale media en heeft ervoor gezorgd dat hij zalen over de hele wereld heeft uitverkocht.

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/6dIsQaRQ8brUZkbI4TiZpm" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Achtvoudig GRAMMY Award winnend muzikant en reggae icoon Ziggy Marley bracht eerder dit jaar zijn zevende studio album Rebellion Rises uit via V2 Records. Het is Ziggy's eerste studio-release in twee jaar, volgend op zijn veelgeprezen titelloze project dat in 2016 de GRAMMY-Award voor Beste Reggae-album ontving en zorgde voor zijn vierde opeenvolgende #1 debuut op de Billboard Top Reggae Album Chart. 

More news