Win tickets voor de opening van Blaudzun's expositie

Pre-save de nieuwe single ghosts_pm (string version) en zet jezelf op aanwezig!

Vanaf vrijdag 9 november exposeert Blaudzun de negen kunstwerken die sven signe den hartogh maakte voor het album _UP_ in de kleine zaal van Fluor te Amersfoort en jij kan erbij zijn! Pre-save de nieuwe single ghosts_pm (string version) voor je Spotify bibliotheek en ontvang een gratis ticket

 Na de release van het succesvolle Promises Of No Man’s Land in 2014 begon Blaudzun aan een ambitieus project: de albumtrilogie Jupiter. Deel I en II verschenen in 2016 en 2017 en laten een artiest op de toppen van zijn kunnen horen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar kwam Blaudzun verrassend met de gloedvolle nieuwe track _hey now, die door NPO Radio 2 direct werd uitgeroepen tot Top Song, gevolgd door door de single _islands. Na een succesvolle clubtour in het voorjaar en een prachtig festival seizoen waarbij onder meer Pinkpop, Sziget en Lowlands werden aangedaan, staat Blaudzun momenteel aan de vooravond van de tweede en laatste clubtour van het jaar. 

Multidisciplinair kunstenaar sven signe den hartogh stopte op zijn achttiende met school en zocht een paar jaar later bewust geen werk. Met als doel om van zijn passie zijn beroep te maken stortte hij zich op fotografie, en met opdrachten voor onder meer Esquire, VIVA, ELLE en Soenda Festival groeide sven al snel uit tot een veelgevraagd fotograaf.  Naast fotografie richtte sven zich medio 2015 op schilderkunst, film, installatie en design. Hij werkt op internationaal niveau voor musea, galleries en merken.

De expositie zal worden geopend door Blaudzun en sven signe den hartogh en het is de laatste keer dat de werken samen te zien zullen zijn. Een van de negen kunstwerken wordt aan het eind van de expositie namelijk aangeboden aan de veiling van NPO 3FM’s Serious Request.

More news