Vandaag is het nieuwe album van Thomas Dybdahl uit

Het nieuwe album All These Things is vanaf vandaag overal te beluisteren!

All These Things is het 8e studio album van Thomas Dybdahl. Als één van de meest populaire en gedecoreerde singer/songwriters uit Noorwegen, weet hij met zijn unieke inbreng van indie, pop en soul zijn publiek te overtuigen. De elegante doch expressieve nummers bevatten thema's van het ouder worden en het accepteren van de consequenties die gemaakte keuzes met zich meebrengen, maar ook over het accepteren welke versie van jezelf het meest echt is. All These Things is door de legendarische producer Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock, Tracy Chapman) geproduceerd en gemixt door Tchad Blake (The Black Keys, Arctic Monkeys, U2, Sheryl Crow). Beluister hem nu overal! 

Thomas Dybdahl over de samenwerking met Larry Klein:

'Larry en ik hadden al een tijdje contact over het opnemen van een album op de ouderwetse manier. De beste sessiemuzikanten, de beste locatie, goede liedjes en een super strak schema, zodat we de tijd optimaal moesten benutten en onze instincten moesten vertrouwen zonder dat we teveel over konden doen.'

Het album bevat een aantal legendarische sessiemuzikanten met een discografie die lang genoeg is om een encyclopedie te vullen. James Gadson (drums voor Temptations, Bill Withers, Marvin Gaye), Dean Parks (gitaar voor Elton John, Crosby & Nash, Madonna), Patrick Warren (toetsen voor Bob Dylan, Taylor Swift, Chris Cornell), Dan Lutz (basgitaar voor Michael Bublé), Brian MacLeod (drums) en David Baerwald (gitaar) vormen de basisband op het album.

More news