V2 Records op Pinkpop

Mumford & Sons, SYML, Blood Red Shoes en The Kooks reizen af naar Landgraaf voor Pinkpop.

Dit weekend vindt de 50e editie van Pinkpop plaats in Landgraaf. Ook dit jaar reizen er verschillende V2 acts richting het festival. Op zaterdag trapt SYML af en zal Mumford & Sons de mainstage afsluiten. Zondag spelen Blood Red Shoes voor de derde keer op het festival en 's middag kun je The Kooks zien op de Mainstage. 

Om ervoor te zorgen dat je exact weet waar je hoe laat moet zijn hebben we alles voor je op een rij gezet! 

13:30-14:15 | SYML @ IBA Parkstad Stage

De eerste Pinkpopdag start je bij SYML. Op zaterdag trapt SYML af op de IBA Park Stage. Hij speelt van 13:30 tot 14:15. Verwacht nieuw werk van zijn debuutalbum dat verscheen op 3 mei dit jaar. Daarnaast zullen ongetwijfeld de mega hits 'Where's My Love' en 'Clean Eyes' langskomen. Luister hier alvast naar zijn album. 

22:30-00:00 | Mumford & Sons @ Mainstage

Na een uitverkochte Ziggo Dome show voor de Delta Tour keert Mumford & Sons terug naar Nederland voor Pinkpop. De band sluit de eerste dag van de vijftigste editie van Pinkpop af op de Mainstage. 

Alvast in de stemming komen? Beluister hier alle albums van Mumford & Sons! 

13:45-14:45 | Blood Red Shoes @ Brightlands Stage

Ook Blood Red Shoes is van de partij dit jaar. De band speelde in 2008 en 2012 al shows op Pinkpop en keert nu terug. Na de release van het album 'Get Tragic' speelde de band al in een uitverkochte Bitterzoet en kondigde vier shows aan voor dit najaar. Maar voor die tijd kun je ze al aanschouwen op het Brightlands Stage op Pinkpop. Luister hier naar 'Get Tragic' het laatste album van Blood Red Shoes. 

14:45-15:45 | The Kooks @ Mainstage 

Na een uitverkochte show in de AFAS Live op 29 maart komen The Kooks terug naar Nederland. Op zondag 9 juni speelt de band een show op de Mainstage van Pinkpop. Hun laatste album 'Let's Go Sunshine' kun je hierbeluisteren. 

More news