V2 blikt terug op Pinkpop 2019

Afgelopen weekend vond de 50e editie plaats van Pinkpop in Landgraaf

Afgelopen weekend vond de 50e editie van Pinkpop festival plaats in Landgraaf. Verschillende V2 artiesten traden op dit weekend. We blikken even terug hoe dat er allemaal uit zag...

Foto's door Ben Houdijk en Bart Heemskerk. 

Ben Houdijk

Het weekend begon met SYML op het IBA Parkstad Stage waar hij de zaterdag aftrapte. Na deze show was SYML ook nog te gast bij de 'speeltuin' van 3FM, om een intieme sessie te spelen, kijk hieronder de sessie terug! Zijn nieuwe album 'SYML' luister je hier

De zaterdag werd afgesloten door niemand minder dan Mumford & Sons. De band speelde eerder dit jaar nog in een uitverkochte Ziggo Dome en namen de Delta tour nu mee naar Landgraaf. De set begon met 'Guiding Light' en al snel kwamen hitsingles 'Little Lion Man' en 'The Cave' langs. De avond werd afgesloten met een regen van confetti en het nummer 'Delta' afkomstig van het gelijknamige laatste album van de band. 

Ben Houdijk
Ben Houdijk

Op zondag speelde Blood Red Shoes voor de derde keer op Pinkpop. Gewapend met hun nieuwe album 'Get Tragic' zette de band de Brightlands Stage op zijn kop. Hierna speelde de band nog een rustigere set bij 3FM, die je hieronder terug kunt kijken.

Deze week bracht Blood Red Shoes een vernieuwde versie van het nummer 'Howl' uit.

Zondagmiddag was het de beurt aan The Kooks. Vorige jaar moesten ze noodgedwongen afzeggen, maar dit jaar waren ze terug. De band speelde een uur lang het veld plat. Daarnaast nam de band een sessie op bij 3FM. 

Bart Heemskerk
Bart Heemskerk

More news