Tin Fingers brengt nieuwe single 'Red Socks' uit met een zelfgemaakte video

Deze ontzettend vrolijke song is een ode aan de simpele, onschadelijke en echte liefde!

Tin Fingers is een in Antwerpen, België gevestigde alternatieve popband – explosief maar intiem, somber maar romantisch, eigentijds maar nostalgisch, teder en schattig, maar ook donker en dromerig. Wat ze maken is popmuziek met een hoek af. Tin Fingers klinkt anders dan wat je gewend bent, maar toch ook weer vertrouwd. De band vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit, en gaat van folk over psychedelische rock en indie tot meer elektronische, DIY-gerichte, catchy organische alternatieve pop.

Samen met hun nieuwe single heeft Tin Fingers een zelfgemaakte video gemaakt die werd opgenomen op het dak van een van de bandleden.

Tin Fingers: “Red Socks, yeeeah, Red Socks! Don’t get heartbroken people. Put on your red socks laugh and shout. Dance away your fears and doubts! I believe in red socks, looks like you’re In love”.

De band bracht in de zomer van 2017 de 'No Hero' EP uit, vol nummers met een aanstekelijk vintage alt-popgeluid dat naadloos paste in het Belgische indie- en cultverhaal. De band, die bekendstaat om zijn dromerige songs en explosieve maar romantische liveshows, veroverde zaal na zaal, haast nonchalant, maar altijd op een meeslepende manier. 

Luister hier naar 'Red Socks'

More news