Tin Fingers brengt kerstsfeer met nieuwe single 'Miracle'

Op 14 februari zal de band live te zien zijn in Ancienne Belgique, te Brussel

Het is een kerstwonder! De Belgische band Tin Fingers brengt in het kader van de feestdagen de nieuwe single 'Miracle' uit. Zelfs zonder sneeuw kan het nu al geen slechte kerst meer worden! Het nummer nodigt uit om met je geliefden van elkaars aanwezigheid te genieten, bij het vuur, op de bank met een rode fluwelen dekentje en een warme kaneel thee. 

Recentelijk verscheen de single 'Glow' inclusief B-kant, 'I Love The Countryside', afkomstig van het debuutalbum 'Almost Never No Love'. Op 14 februari zal de band live te zien zijn in Ancienne Belgique, te Brussel. 

Tin Fingers is een in Antwerpen, België gevestigde alternatieve popband – explosief maar intiem, somber maar romantisch, eigentijds maar nostalgisch, teder en schattig maar ook donker en dromerig. Wat ze maken is popmuziek met een hoek af. Tin Fingers klinkt anders dan wat je gewend bent maar toch ook weer vertrouwd. De band vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit, en gaat van folk over psychedelische rock en indie tot meer elektronische, DIY-gerichte, catchy organische alternatieve pop. 

More news