Tijs Vanneste brengt nummer uit samen met Kate Ryan

Vandaag brengt Tijs Vanneste zijn nieuwste single 'Duzend Keer' uit, een samenwerking met Kate Ryan. Een onverwachte, maar onweerstaanbare combinatie.

Mochten Johnny Cash & June Carter in De Kempen geboren zijn, dan luisterden ze naar de namen Tijs Vanneste & Kate Ryan. Op het eerste gezicht misschien een ietwat exotische combinatie maar vanaf de eerste noten meteen de onweerstaanbare logica zelve! ‘Duzend Keer’ is een lied waarin iedereen die een relatie heeft of er ooit één had zich zal herkennen. “ik vraag mij soms af… luistert gij eigenlijk ooit naar wat ik allemaal zeg?” 3 Minuten relatief onschuldig maar tegelijk zulk herkenbaar gekibbel tussen 2 geliefden. 

'Duzend Keer' gaat over een koppel dat worstelt met elkaar. Ze bekvechten over pietluttigheden en elkaars kleine onhebbelijkheden, ze communiceren al lang niet meer zoals het eigenlijk zou moeten maar zijn in een systeem terechtgekomen waarin ze elkaar allerlei dingen verwijten.

Luister hier naar 'Duzend Keer'

Tijs Vanneste is een muzikale duizendpoot die zich bezighoudt met erg diverse muziekstijlen en is misschien wel beter bekend als zijn Vlaamsche alter-ego Jef Van Echelpoel. Van Echelpoel verkende een jaar lang alle uithoeken van de Vlaamse showbizz, maar gaat nu verder als zichzelf; Tijs Vanneste. 

Van z’n achttiende tot niet zo heel erg lang geleden was Tijs Vanneste frontman van de metalband Oceans of Sadness, waarmee hij enkele keren optrad op Graspop. Zo’n 800 nummers zou hij in de loop der jaren geschreven hebben, en dit in de meest uiteenlopende genres - van metal over tot singer-songwriter.

More news