Thomas Dybdahl geeft een kijkje in zijn studio

Het album 'FEVER' zal op 13 maart 2020 verschijnen. Beluister nu de eerste single '45'

Onlangs werd bekend gemaakt dat het album 'All These Things' van Thomas Dybdahl is genomineerd voor een Grammy Award in de categorie ‘Best Engineered Album, Non-Classical’. Zijn nieuwe album 'FEVER' zal op 13 maar 2020 uitkomen, waarvan zijn single '45' al eerder verscheen. 

In de tussen tijd toont Thomas exclusieve behind the scenes beelden van zijn eigen 1micadventure studio in Stavanger. In deze webseries vertelt hij over het gehele opname proces van het nieuwe album en geeft een uitgebreide tour door zijn studiostek. Elke week zal er een nieuwe video verschijnen waarin hij de verschillende elementen en werkwijze achter zijn nieuwe plaat bespreekt, van de opnames tot het mixen en masteren. Bekijk nu alvast de eerste aflvering waar zijn gitaren aanbod komen. 

Het album werd opgenomen in zijn eigen 1micadventure studio in Stavanger, Noorwegen, en is gecoproduceerd door vaste samenwerkingspartner Håvard Rosenberg, bekend van zijn productions voor urban en hip hop artiesten in Noorwegen. Voor de opnames van '45' maakten zij gebruik van een oude Tandberg 2 track recorder die Thomas erfde van zijn grootvader.

More news