The Grand East brengt een krachtige boodschap met hun nieuwe single en clip en kondigt album aan

De Nederlandse band The Grand East heeft de nieuwe single ‘Sexclub’ uitgebracht die bruist van de energie en mierzoet is. Het nummer gaat over vrijheid en de overprikkeling van onze huidige maatschappij. De band heeft ook een indrukwekkende clip uitgebracht die een cynisch hart onder de riem is voor degenen die tegen de oorlog van Poetin zijn. Het album ‘Floor = Lava’ verschijnt 13 oktober via V2 Records.

De clip is een uitvergroting van het gedrag van wereldleiders die enge spelletjes spelen met duizenden echte levens als inzet. De band wil laten zien dat we ons niet moeten laten afschrikken door deze machthebbers en dat we moeten blijven strijden voor vrijheid en gelijkheid.

The Grand East zou in juli 2022 optreden op een Russisch festival, maar door de invasie van Oekraïne ging dit niet door. De band heeft contact gehouden met de organisator van het festival en heeft met de clip een boodschap gestuurd naar alle Russen die tegen Poetin en zijn oorlog zijn.

Met hun nieuwe sound en nieuwe samenstelling heeft The Grand East nieuwe nummers opgenomen die minder jams en meer volledige songs met een 80’s sausje bevatten. De band heeft hun party-kant vergroot en staan dan ook bekend om hun zwetende publiek, moshpits en crowdsurfers tijdens hun liveshows. De band blijft ons verrassen met hun nieuwe sound en blijft ons inspireren om te blijven dansen en strijden voor onze rechten.

De gloednieuwe song ‘Sexclub’ van The Grand East is hier te beluisteren. Klik op de link hieronder om de videoclip te bekijken.

Let op: Deze link verwijst door naar een pornografische website en bevat dan ook seksueel getinte animatiebeelden.

The Grand East LIVE
13 oktober: Burgerhaven, Deventer
19 oktober: VERA, Groningen
20 oktober: EKKO, Utrecht
21 oktober: Merleyn, Nijmegen
27 oktober: Rotown, Rotterdam
26 januari: Paradiso, Amsterdam

More news