Skunk Anansie deelt video voor nieuwe single What You Do For Love

Band viert dit jaar vijfentwintigjarig jubileum met 25LIVE@25 Tour

Skunk Anansie heeft de video uitgebracht bij de nieuwe single What You Do For Love. De video bestaat uit beelden van het Europese gedeelte van de 25LIVE@25 Tour en opnamen uit de studio in Londen waar het viertal dit eerste nieuwe nummer in drie jaar opnam. Met de 25LIVE@25 Tour was Skunk Anansie op 29 juni jl. te zien Parkpop Saturday Night in Den Haag en 13 juli jl. op Bospop in Weert. Op 6 september staat de band in Paradiso in Amsterdam, een show die na een dag was uitverkocht.

What You Do For Love wordt tijdens de optredens door het publiek zeer goed ontvangen en is inmiddels een Top 10 hit in Italië en wordt in Engeland al veelvuldig gedraaid door BBC Radio 2 en BBC 6 Music. Over What You Do For Love zegt Skin: ‘People always use love as the reason to do the most heinous things to each other’.

Dit jaar viert Skunk Anansie haar vijfentwintigjarig jubileum en wordt alom bejubeld als een van de invloedrijkste en belangrijkste Britse rockbands van de laatste decennia. Skunk Anansie is een politiek geladen band die zowel de grote sociale problemen aan de kaak stelt als de tedere momenten deelt die ons menselijk maken.

More news