Shows Tomas Dybdahl met Metropole Orkest verplaatst naar najaar

In navolging van de aangekondigde maatregelen door het RIVM zijn alle evenementen tot en met 6 april 2020 afgelast. Om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen.

Inmiddels zijn de shows van Dybdahl samen met het Metropole Orkest verplaatst naar komend najaar. De show van 013 Tilburg is verplaatst naar 28 oktober, LantarenVenster Rotterdam naar 29 oktober en spelen ze op 1 november in TivoliVredenburg Utrecht. 

De shows stonden oorspronkelijk gepland in april, de reeds gekochte tickets voor deze shows blijven geldig. Lees er hier meer over.

De Noorse singer-songwriter Thomas Dybdahl gaat in het najaar 2020 samenwerken met Het Metropole Orkest om zijn tijdloze nummers een nieuwe dementie te geven. De muziek van Dybdahl kan het best worden omschreven als een onderscheidende mix van pop, folk en jazz. Zijn soulvolle stem en zijn songwriting hebben hem tot een ‘musician’s musician’ gemaakt met een groeiende wereldwijde fanbase.

Als componist van filmmuziek heeft Dybdahl een zwak voor orkestrale muziek. En hoewel zijn aanpak meer akoestisch is, leent de weelderige instrumentatie zich perfect voor orkestrale remakes.

Zijn nieuwe album ‘FEVER’ verscheen vorige week vrijdag 13 maart en werd lovend ontvangen. Zo gaf Rolling Stone Duitsland het album 4 uit 5 sterren. 

Luister hier naar FEVER  

More news