Rex Rebel naar Rotown

Op 5 mei is de band te zien in Rotterdam

Op dinsdag 5 mei komt de Belgische band Rex Rebel naar Rotown in Rotterdam. Rex Rebel is het nieuwe project van de Vlaamse muzikanten Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim van der Westen. De groep maakt pakkende pop met sfeervolle elektronische lagen. Eind 2019 werd de debuutsingle 'Big Shot' uitgebracht, afkomstig van het debuutalbum 'Run' dat in februari officieel verschijnt. 

In tegenstelling tot de gitaargeoriënteerde K's Choice is Rex Rebel puur gebaseerd op toetsen, een groovy baslijn, e-drums, loops en een stem in transitie… een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zeker zal aanscherpen. Rex Rebel klinkt speels, catchy, poppy en dansbaar. In oktober 2019 bracht de band zijn eerste single uit. 'Big Shot' werd meteen met open armen ontvangen door de nationale radiostations in België, gevolgd door opmerkelijke tv-optredens van de band in toonaangevende talkshows in de Benelux.

Op 28 februari 2020 verschijnt debuutalbum 'Run', wat gevolgd zal worden door de eerste clubshows van de band in Brussel en Amsterdam. Rex Rebel bereidt de weg naar de top voor en... de weg naar Coachella, een 15 minuten rijden van Sam’s huis, stiekem één van de doelen van de band.

Rex Rebel live:
08.03 | Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)
10.03 | Ancienne Belgique - uitverkocht, Brussel (BE, uitverkocht)
04.05 | Het Depot, Leuven (BE)
05.05 | Rotown, Rotterdam

More news