Rex Rebel bereidt weg naar de top voor

Het debuutalbum 'Run' verschijnt op 28 februari 2020.

Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene en tevens de nieuwe band van transman Sam Bettens. Sam was vroeger bekend als Sarah Bettens en is uiteraard ook de leadzanger van de veelgeprezen rockband K's Choice, die met een rugzak vol gouden en platina-awards, nog steeds een vaste waarde is in de Belgische music scene. Op 28 februari verschijnt het debuut, getiteld 'Run'.

In tegenstelling tot de gitaargeoriënteerde K's Choice is Rex Rebel puur gebaseerd op toetsen, een groovy baslijn, e-drums, loops en een stem in transitie… een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zeker zal aanscherpen. Rex Rebel klinkt speels, catchy, poppy en dansbaar. In oktober 2019 bracht de band zijn eerste single uit. 'Big Shot' werd meteen met open armen ontvangen door de nationale radiostations in België, gevolgd door opmerkelijke tv-optredens van de band in toonaangevende talkshows in de Benelux.

'Big Shot' is een nummer dat succes verheerlijkt, in termen van roem en fortuin. En ook al wordt het nummer verondersteld die notie in twijfel te trekken, het straalt ook het vertrouwen uit dat Rex Rebel heeft, namelijk dat ze in de eredivisie thuishoren en dat ze niet zullen stoppen tot ze daar zijn.

Op 28 februari 2020 verschijnt debuutalbum 'Run', wat gevolgd zal worden door de eerste clubshows van de band in Brussel en Amsterdam. Rex Rebel bereidt de weg naar de top voor en... de weg naar Coachella, een 15 minuten rijden van Sam’s huis, stiekem één van de doelen van de band.

Rex Rebel live:
08.03 | Paradiso - laatste tickets, Amsterdam
10.03 | Ancienne Belgique - uitverkocht, Brussel (BE)
04.05 | Het Depot, Leuven (BE)

More news