QRTR is deze week begonnen met de QRTR Discovery Livestream

Elke week zal het talentenplatform QRTR een kort huiskamer concert livestreamen om talentvolle artiesten een platform te bieden. Deze week was de eerste livestream met Natalie Shay!

QRTR ('curator') is een platform dat talentvolle artiesten een platform biedt door middel van playlists, blogs en sinds deze week ook livestreams. 

In deze onzekere tijden wil QRTR zich houden aan zijn missie: om muziek te supporten waar zij in geloven. De Discovery Livestream is een concept dat QRTR heeft bedacht om getalenteerde muzikanten een podium te geven in tijden waar concerten niet mogelijk zijn. Muziekliefhebbers die thuis moeten blijven krijgen op deze manier de kans om nieuwe muziek te ontdekken via social media. In de livestream spelen de artiesten 15 tot 20 minuten met aansluitend een Q&A met luisteraars via Facebook en/of Instagram.

De livestreams zullen elke dinsdag worden uitgezonden om 19:30 en is te volgen op de socialmediakanalen van QRTR en die van de artiesten. Op de line-up voor de komende weken staan onder andere Elsa Birgitta Bekman, Low Hill en Darlyn.

Gisteravond was de eerste livestream met Natalie Shay! 

Natalie Shay is een 21-jarige indie pop-rock artiest uit Noord-Londen. Ze combineert haar jeugdvolle charisma met haar klassieke muzikale opleiding. De combinatie leidt tot een onweerstaanbare catchy sound. Ze wordt vaak vergeleken met artiesten als; HAIM, Little Comets en Fickle Friends. De Londense heeft een soortgelijke energie en dynamiek in haar muziek.

Natalie heeft al een behoorlijk aantal successen op haar naam. Zo won ze de ‘Best Undiscovered Talent’ London Music Award, The Guardian’s Music Award en is ze tweevoudig winnaar van de Mayor of London Gigs. Verder werd ze BBC’s Music Introducing en opgepikt door respectabele blogs als Billboard, Clash and The Line of Best Fit.

Haar nieuwe single 'Owe It To You' is afgelopen vrijdag uitgebracht en kun je hier luisteren.

More news