Pre-save het album 'Polar' van Helge en win tickets naar IJsland

De winactie omvat een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar het Iceland Airwaves Festival op 8 november

Helge (Slikker) kondigde eerder al zijn nieuwe album 'Polar' aan voor het najaar van 2019. Het album is geïnspireerd door zijn reizen en liefde voor IJsland en werd opgenomen in de studio van Sigur Rós in Reykjavík samen met producer Dave Menkehorst. Mede om deze reden zal het album op 8 november worden uitgebracht tijdens Iceland Airwaves, het befaamde showcase festival van IJsland. Vandaag kondigt Helge een speciale winactie aan om deze releaseshow met 2 personen bij te wonen!

'Polar' bestaat uit drie etappes waarvan de eerste twee delen al eerder verschenen. Deel 1, ‘The Encounter (Fundurinn)', staat in het teken van een eerste ontmoeting met IJsland en het afscheid nemen van een vorig leven. In deel 2, getiteld 'The Fight (Baráttan)', komt de spirituele impact van het IJslandse landschap en het effect dat deze op de geest heeft naar voren om af te sluiten met deel 3, 'The Mirror (Spegelinn)', waarin de magische reis ten einde komt.

Pre-save het album op Spotify via de onderstaande link en maak kans op een compleet verzorgde reis naar IJsland + Iceland Airwaves Festival voor 2 personen! Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: IcelandairIceland AirwavesCanopy by Hilton.

More news