Ontdek de magie van Igor's nieuwe single 'Kind Aan Zee'

De Nederlandse muziekscene maakt zich op voor een verfrissende wind van creativiteit en originaliteit, en het is niemand minder dan Igor die de lucht vult met zijn unieke geluid. Met veel trots introduceert hij zijn nieuwe single 'Kind Aan Zee', een muzikaal avontuur dat de grenzen van genres overstijgt en luisteraars meeneemt op een onvergetelijke reis.

Igor is geen onbekende meer binnen de Nederlandse muziekwereld. Als 22-jarige producer, zanger en rapper maakte hij al indruk met zijn debuutsingle 'Ik Zweef Alweer'. Hij blijkt niet enkel een studiovirtuoos; zijn live-optredens zijn even magisch, dankzij zijn getalenteerde ensemble. Hij liet hij een spoor van magie achter op het gerenommeerde 'Into The Great Wide Open', waar hij schitterde met een indrukwekkend 17-koppig orkest, en heeft hij talloze Nederlandse podia betoverd met zijn kunsten.

Met 'Kind Aan Zee' laat hij opnieuw zien wat hij in huis heeft en biedt hij luisteraars een unieke mix van hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst. Igor neemt je met zijn nieuwe single mee op een emotionele reis, waar zijn karakteristieke kleurrijke beats, verrassende strijkersarrangementen en poëtische teksten diep in je ziel doordringen.

Eind 2023 gaat Igor op tour (in het klein*) en neemt hij iedere show een aantal van zijn "superster orchestra musicians" mee, in een intiemere setup van zijn muziek. 

Spread the word!

More news