Nederland sluit MAXINE 'Voor Altijd' in het hart

'Voor Altijd' is al bijna 14.000 keer gebruikt op tiktok

Op 20 mei bracht MAXINE de Nederlandse versie van haar liedje 'Only Us' uit genaamd 'Voor Altijd' - iets wat in Nederland niet vaak gebeurt. MAXINE zag dit fenomeen tijdens haar studie in Zweden wel vaker. Deze Zweedse invloeden en inspiraties nam ze mee naar Nederland en past ze nu toe in haar eigen muziek. In de twee weken die op de release volgde is er veel gebeurd voor de opkomende popster. Zo werd 'Voor Altijd' al bijna 14.000 keer gebruikt op tiktok, was ze te zien bij POP22 en gaf ze haar eerste headline show. 

Al sinds het uitkomen van de track doet hij het goed op tiktok. Ondertussen is 'Voor Altijd' hier al bijna 14.000 keer gebruikt en heeft MAXINE haar eigen banner op de app. MAXINE is een trend gestart met de vraag "wie is jouw #vooraltijd?". Hierbij deelde al duizenden mensen video's van hun partners, vrienden, huisdieren of familieleden die er altijd voor hun zijn. MAXINE nam zelf deel aan haar challenge door onder andere een post te maken over haar fans die er altijd voor haar zijn. 

Twee weken geleden, nadat MAXINE 'Voor Altijd' en de bijbehorende video uit bracht, gaf ze haar eerst headline show ooit in de Melkweg Amsterdam. Hier werd ze vergezeld door haar vriendin Roxanne Hazes waarna ze samen 'Vreemde Voor Mij' zongen. Een track die ze samen schreven voor Roxanne. Daarnaast zong MAXINE haar eigen reportair. Aangekomen bij 'Learn to Love', een track samen met de Zweedse Rasmus Hagen, verraste het publiek MAXINE met een fanactie waarbij iedereen in het publiek een bordje of papier omhoog hield waarop stond "We're proud <3".

Nog geen week later was MAXINE ook te gast bij POP22, het nieuwe programma van Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk over de Nederlandse muziekscene. Hier zong ze zowel haar nieuwe single 'Voor Altijd' als haar "rottumerplaat" 'Next To Me' van Ilse DeLange in een akoestisch duet met Ilse. 

Luister nu zelf naar 'Voor Altijd' hier

More news