Moby remixt 'Power Is Taken'

Een old school remix zoals we dat van Moby gewend zijn

Nadat Moby eerder al de single edit en een Feiguk remix van zijn single 'Power Is Taken' uitbracht, deelt hij vandaag een old school remix van de track. 'Power Is Taken' is afkomstig van het nieuwe album 'All Visible Objects' dat op 15 mei aanstaande verschijnt via V2 Records.

Moby geldt als een van de absolute grondleggers van de hedendaagse techno en electro en scoorde de afgelopen decenia wereldhits met songs als 'Porcelain', 'Natural Blues' en 'Flower'. Op het nieuwe album 'All Visible Objects', wordt Moby vocaal ondersteund door onder meer Mindy Jones en D.H. Peligro (Dead Kennedys). Naast negen nieuwe tracks nam Moby ook een cover van Bryan Ferry's 'My Only Love' op en gebruikte hij een sample van Linton Kwasi Johnson's 'Two Sides of Silence'.

De afgelopen tien jaar heeft Moby 100% van de opbrengsten van zijn werk gedoneerd aan dieren- en mensenrechten organisaties. Ook de opbrengsten van 'All Visible Objects', waarvan de songtitels gebaseerd zijn op de diverse organisaties die door Moby gesteund worden, zullen volledig aan het goede doel gedoneerd worden.

'All Visible Objects' is vanaf 15 mei overal verkrijgbaar, pre-order het album hier

More news