Moby brengt een remix uit van 'Power Is Taken' door Felguk

Naar aanloop op het nieuwe album van Moby die op 15 mei verschijnt, brengt hij een remix uit van zijn single 'Power Is Taken'

Felguk is de artiestennaam van de Braziliaanse dj's en producers Felipe Lozinsky en Gustavo Rozenthal. Zij hebben samen een remixt van de single 'Power Is Taken' gemaakt, hierop is ook Dead Kennedys' D.H. Peligro te horen. 

Moby geldt als een van de absolute grondleggers van de hedendaagse techno en electro en scoorde de afgelopen decenia wereldhits met songs als 'Porcelain', 'Natural Blues' en 'Flower'. Op het nieuwe album 'All Visible Objects', wordt Moby vocaal ondersteund door onder meer Mindy Jones en D.H. Peligro (Dead Kennedys). Naast negen nieuwe tracks nam Moby ook een cover van Bryan Ferry's 'My Only Love' op en gebruikte hij een sample van Linton Kwasi Johnson's 'Two Sides of Silence'.

De afgelopen tien jaar heeft Moby 100% van de opbrengsten van zijn werk gedoneerd aan dieren- en mensenrechten organisaties. Ook de opbrengsten van 'All Visible Objects', waarvan de songtitels gebaseerd zijn op de diverse organisaties die door Moby gesteund worden, zullen volledig aan het goede doel gedoneerd worden.

Luister de remix hier

'All Visible Objects' is vanaf 15 mei overal verkrijgbaar, pre-order het album hier

More news