Mike Rogers 'Can't Stop' en dropt nieuwe single

Het debuutalbum wordt begin 2023 verwacht

Mike Rogers releaset vandaag hun nieuwe single genaamd 'Can't Stop' via V2 Records. Dit is de eerste single die de band uitbrengt via V2 Records. 'Can't Stop' gaat over een eenzame man. Terugkijkend op zijn leven als jonge jongen, probeert hij alles goed te doen, maar hij heeft altijd het gevoel dat hij faalt omdat mensen hem niet begrijpen. In een persoonlijke strijd met zijn verleden protesteert hij tegen dit gevoel, in de hoop van de negatieve gedachten af ​​te komen.

'Can't Stop' barst van de drive en energie en neemt je mee op een euforische reis. Met snelle beats, crashende percussie en danswaardige melodieën heeft Mike Rogers een statement-track gemaakt die glinstert van levendigheid.

Geschreven in 2021, deelt het trio: “In onze gedachten was dat jaar een jaar waarin we veel vragen hadden. Zoals, wat is vrijheid, waar moet je voor vechten, hoe moet je ergens voor vechten, hoe komen we als samenleving vooruit en ook, hoe beoordelen we ons gedrag uit het verleden. Wij geloven dat vragen de grootste inspiratiebron zijn. We proberen meer vragen te stellen dan een bericht te sturen, al is dat ook een beetje een visie die we willen delen.”

Mike Rogers is een Amsterdams indie-danstrio dat gedurfde muziek maakt. Mike en Roger leerden elkaar kennen tijdens de beroemde Nederlandse underground electro feesten begin 2000, waar ze beiden optraden als DJ's. In de rauwe en energieke scene speelden de twee een mix van electro, French house, fidget en techno. Naarmate de jaren verstreken, begonnen ze allebei hun eigen geluid te ontwikkelen, maar merkten dat ze een soortgelijke droom hadden; om een ​​live-act te beginnen, geïnspireerd door de acts waarmee ze zijn opgegroeid, zoals; Mike Snow, Foals, Editors, Van She en Goose om er maar een paar te noemen. Zo creëerden ze Mike Rogers, als een manier om een ​​extra uitdaging en ontwikkeling te brengen naast hun DJ- en productiecarrière.

Door zanger Micha erbij te halen heeft de band ook zang aan hun kenmerkende geluid toe kunnen voegen. De gecombineerde creativiteit van de drie heeft hiermee een geheel nieuw niveau bereikt. Hun debuutalbum -dat begin 2023 verwacht wordt- combineert analoog met digitaal en retro met modern, terwijl ze de wortels van hun inspiratie als muziekfans verkennen en dat combineren met de vaardigheden die ze door de jaren heen hebben ontwikkeld.

Luister hier naar 'Can't Stop'

More news