Marike Jager op reprise met Hey Are You OK-tour

Marike is in maart te zien in de Nederlandse clubs

Op 6 september verscheen 'Hey Are You OK', het vijfde studio-album van Marike Jager. 'Hey Are You OK' is Marike's ode aan de imperfectie, de omarming van het leven zonder filter. In maart is Marike met haar band te zien in diverse Nederlandse popzalen.

'Hey Are You OK' is Jagers vijfde studioalbum. Toch beschouwt ze de plaat als een debuut, waarop alle lagen van haar stem en gitaarspel meer speelruimte hebben dan ooit. Jager liet zich daarbij inspireren door wat ze zelf het liefste kijkt en luistert. Beck bijvoorbeeld. En Madonna, Eels en film soundtracks. Beach House. Fela Kuti. The Kinks op tien in de volle zon. De kristalheldere twang van een Fender Mustang op vers vinyl.

Producer Paul Willemsen (Michelle David and the Gospel Sessions) en mixer Tchad Blake (Arctic Monkeys, Sheryl Crow, The Black Keys) beviel dat rafelrandje maar al te goed. Net als Jager hebben zij een voorliefde voor contrasten: zwart-wit, oud-nieuw, analoog-digitaal. Muziek mooi laten zijn zoals hij is. De kracht en schoonheid van de ongepolijste onvoorspelbaarheid.

Marike Jager live zien? Check de data hieronder.

06.03 | De Pul, Uden
07.03 | De Spot, Middelburg
15.03 | Hedon, Zwolle
18.03 | Vera, Groningen
27.03 | Gebr. de Nobel, Leiden

More news