Marike Jager geeft tweede single Another River vrij

Eerder kwam ze al met de single Wasted en de aankondiging van haar Electrifying Mini Tour

Gisteren ging de video van Marike Jagers nieuwe single Another River in première samen met een interview bij The Daily Indie. Vanaf vandaag is de track ook op alle streaming platforms te beluisteren. Another River is de tweede single van Marike Jagers nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. In november kwam ze al keihard terug met de single Wasted en een aankondiging van haar Electrifying Mini Tour:

Another River is de nieuwste toevoeging aan het muzikale avontuur van Marike. Net als Wasted laat Another River een nieuwe kant van Marike zien. Zelf zegt ze over de track:

"Het is een track die qua muziek en tekst kracht geeft en motiveert, die iets aankondigt: Kom op, er komt een nieuwe dag! Het is aan jou daar wat mee te doen. Laat die kans niet liggen."

Marike Jager is de hype voorbij. Ze is al ruim vijftien jaar een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene, waar ze als singer-songwriter een breed oeuvre neerzette. Haar even eigenzinnige als innovatieve platen leverden haar zowel de Grote Prijs van Nederland als vier Edison-nominaties op, evenals diverse uitverkochte theatertours en vele festivaloptredens met blije mensen en een nog veel blijere Marike Jager.

More news