Low Hill brengt tweede single uit

'Heal' is vanaf vandaag overal te beluisteren

'Heal' is de tweede release van Low Hill op V2 Records Benelux. Het vertelt het verhaal van twee geliefden op de vlucht voor een onvermijdelijke waarheid. Een triest liefdeslied doordrenkt van wanhoop, maar tegelijkertijd een ode aan de reinigende krachten van liefde.

De typische donkere en soulvolle sfeer van Low Hill is weer openlijk aanwezig, maar het algehele geluid is lichter, frisser dan ooit te voren. 'Heal' is een echte moderne klaagzang over het verliezen van controle in het gezicht van amoureuze tragedie. Bekijk hieronder de officiële video. 

Low Hill is het project van Laurens Vanhulle, multi-instrumentalist en producer van melachonische nummers die balanceren tussen klassieke songwriting en experimentele electronics. Origineel is Low Hill een vijfkoppige band, maar het project gaat nu verder onder de leiding van Laurens Vanhulle. Geïnspireerd door artiesten als D’Angelo, Prince en James Blake, creëert Low Hill een unieke sound dat het beste omschreven kan worden als duistere, elektronische neo-soul.

More news